Een receptie kent meestal een duurtijd van 2 uur. Wij verwelkomen uw gasten met home made juices, bubbels en fingerfood gevolgd door hapjes in verschillende vormen, geuren, kleuren en smaken. Op korte tijd beleven uw gasten een dankbare ontmoeting met uw bedrijf en Délideux.
U wenst uw gasten vlot maar toch uitgebreid te ontvangen in een losse, ongedwongen sfeer. Gezelligheid en fijne gesprekken/netwerken zijn zeker aan de orde.
Samen tafelen kan onvergetelijke momenten en verhalen met zich meebrengen. Combineer deze met een lekker glaasje wijn en uw gasten zullen naar huis gaan met een dankbaar en voldaan gevoel.
Geniet van heerlijke hapjes bij ondergaande zon. Wij toveren daarbij een heerlijk buffet met verschillende salades op tafel, passend bij de gegrilde vis en vlees naar keuze gebakken op onze OFYR.
Niets gezelliger om te tafelen met familie en vrienden vergezeld van heerlijk gevulde aardewerken of terracotta kommetjes. Elk neemt wat wils en je kunt er zo lang van genieten als nodig, een aanrader!
Guacamole/limoen/pane carcasau
Hummus/veggie’s/crackers
–
Handgepelde garnaal/goudbloem/jus van garnaal
Tartare de boeuf/savora/sweet potatoe chip
Tomka-kay/bosui
Tartaar Noordzee zalm/micro-leaf/wakame/sesam
Crispy cheese ‘Oud Brugge’
Mi-cuit tonijn/ponzu/bukros
Gerookte forel/spelt/komkommer/radijs
Dit is een voorbeeldmenu. Onze chef maakt graag een menu op basis van het
seizoensaanbod.
Dips & crackers by Délideux
Fijne charcuterie
–
Handgepelde garnaal/goudbloem/jus
Tartare de boeuf/savora/sweet potatoe chip
Tomka-kay/bosui
Tartaar Noordzee zalm/micro-leaf/wakame/sesam
Crispy cheese ‘Oud Brugge’
Mi-cuit tonijn/ponzu
Gerookte forel/spelt/komkommer/radijs
–
Risotto/zeebaars/parmezaan of wilde
champignon/kabeljauw/truffel
Salsa van tomaat/burrata/mostarda
Traag gegaard buikspek/miso/pompoen/soja
Pluma Iberico/gepofte aardappel/paksoï/bukros
–
Ganache van chocolade/gezouten caramel
Citroensorbet/rood fruit
Mini boule
Dit is een voorbeeldmenu. Onze chef maakt graag een menu op basis van het
seizoensaanbod.
Risotto/zeebaars/parmezaan of wilde
champignon/kabeljauw/truffel
Salsa van tomaat/burrata/mostarda
Traag gegaard buikspek/miso/pompoen/soja
Tartaar zalm & tonijn/sesam/micro-leaf/sushi wakame
Noordzeekrab/venkelsalade/komkommer/quinoa
–
Gegrilde tarbot/limoensaus/aardappelmousseline
Pluma Iberico/gepofte aardappel/paksoï/bukros
Entrecôte Belgisch Wit-Blauw/saus naar
keuze/frietjes/geblakerde kropsla/tiger tomatoe
–
Panna cotta/vanille/limoen/tonka
Tiramissu Deluxe
Liefdesmacaron
Dit is een voorbeeldmenu. Onze chef maakt graag een menu op basis van het
seizoensaanbod.
Home made nacho’s/guacamole/rode ui/gedroogde ui/cheddar
Haute dog/gepekelde seizoensgroenten/bosui
Déli-burger‘Limousin’/tomaat/ui
Pitta van kip/ijsbergsla/lookdip/bieslook/frisse groenten
Fregolasalade/feta/gegrilde paprika
Witte pens/savoradip
Pulled prk burger/surprise dips
Dit is een voorbeeldmenu. Onze chef maakt graag een menu op basis van het
seizoensaanbod.
Gegrilde zeebaars
Entrecôte belgisch wit-blauw
Lamskotelet
Cavaillon/burrata/italiaanse ham
Carpaccio van entrecôte
Tartaar/zalm/citrus
Geblakerde aubergine/saffraan/granaatappel
Geblakerde sucrines/bieslookdressing
Tomatensalsa/paprika/granaatappel/oregano
Sweet potatoe salade/dille
Rozemarijnaardappel (warm)
Fregolasalade/groene kruiden/tomaat/lente-ui
Couscoussalade/gegrilde courgette/kurkuma
Quinoa/kerstomaat/komkommer/basilicum
Dit is een voorbeeldmenu. Onze chef maakt graag een menu op basis van het
seizoensaanbod.
Mi-cuit van tonijn/sesam/daïkon/ponzu
Quinoa/burrata/tomatensalsa/pesto
Vitello tonato
Carpaccio de boeuf/thaï
–
Gegrilde steak vis of vlees
Tomatensalsa tiger tomatoe
Geblakerde sucrines/bieslookdressing
Aubergine/geblakerd/curry/bukros
Gepofte patat
–
Hartjeswafels/aardbei/slagroom/chocoladesaus
Dit is een voorbeeldmenu. Onze chef maakt graag een menu op basis van het
seizoensaanbod.